Supruga Miloša Timotijevića je kako se navodi u nekim izvorima mlađa od glumca 15 godina, a vest o prinovi su podelili samo sa svojim najbližim.

Ona je inače ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića. NJen otac je duži vremenski period igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

- Tijana je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd. Tako je i dobila nadimak Portugalka. U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana - priča sagovornik, pa otkriva kako su se Timotijević i ona upoznali:

Foto: Instagram printskrin/deethebee

 

 

- Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Odmah su se skapirali, bila je to ljubav na prvi pogled. Kako se nedugo pre toga razveo, oni nisu želeli da gube vreme i posle malo više od mesec dana zabavljanja rešili su da se venčaju u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao "zauzet".

Foto: Instagram printskrin/deethebee

 

Miloš se razveo od prve supruge Dunje, sa kojom je proveo 13 godina bez znanja javnosti, a isto se tako i ponovo venčao.

(Kurir)

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".