Prošlo je dosta vremena od kada su Maja Ognjenović i Miloš Teodosić bili u vezi, tako da danas mnogi i zaboravljaju na taj podatak.

Sada uspešna odbojkašica i uspešan košarkaš imaju svoje brakove i porodice s drugim poznatim ličnostima, a svima je uveliko i dobro poznato da Maja ima skladan odnos sa Danilom Ikodinovićem, baš kao što Teodosić ima brak sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Međutim, veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića ne samo da je bila aktivna pre deset godina već je ovaj nesuđeni bračni par gotovo stigao do oltara.

Naime, Maja i Miloš bili su vereni 2010. godine, dve godine nakon što su počeli da se zabavljaju i ta veza bila je duga i stabilna, a sve je ukazivalo da će i zaista stati pred matičara.

Uspešni sportisti u to vreme igrali su, svako u svom sportu, za klub "Olimpijakos" i čak su živeli zajedno u Grčkoj.


Nažalost, kasnije su usledile promene na poslovnom planu za oboje pa je Miloša put odveo u Moskvu a Maju u Berlin.

Daljina je, kao što to obično čini, uslovila da veza Maje Ognjenović i Miloša Teodosića počne da slabi pa je bilo pitanje vremena kada će postati neizdrživa za tada mladi par.

Par je raskinuo veridbu 2013. godine a oboje su demantovali da je na tu odluku uticala neka treća osoba. Kasnije su oboje pronašli sreću kraj drugih osoba a njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima.

BONUS VIDEO: