Jedno od najpoznatijih kumstva na estradi je između Cece Ražnatović i Viki Miljković, a malo ko zna da poznanstvo ove dve pevačice traje mnogo duže nego njihove karijere.

Ceca i Viki poznaju se odmalena. Sve je počelo tako što su Violetin otac i Svetlanina majka zajedno studirali na Pedagoškoj akademiji u Prištini, a nakon toga i nastavili druženje.

One su često provodile vreme zajedno, posećivale jedna drugu, a kako je Viki jednom prilikom istakla, nikada se nisu posvađale.

Ceca je kasnije venčala Viki i Dragana Taškovića Tašketa, a pored nje, Viki je tada za kumu uzela i pevačicu Sanju Đorđević, koja joj je dve godine kasnije krstila sina Andreja.

Foto: ATA images

 

Tada je javnost sumnjala da su se kume posvađale, te da je zbog toga Sanja krstila Andreja, a ne Ceca. Ražnatovićka je to odmah demantovala, rekavši da su se Viki i Taške sa njom dogovorili da im krsti drugo dete. Međutim, to se nije dogodilo, a Viki je nedavno pričala da joj je veoma žao što nije rodila još jedno dete.

Iako se u medijima i javnosti pričalo da su LJubinka Klarić i Ceca kume, to nije potpuno tačno, a LJubinka je jednom prilikom otkrila istinu o tome.

- Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima - rekla je glumica pre nekoliko godina.

Životn put Lepe Brene i Saše Popovića ukrstio se još u njihovoj mladosti. Svoje prijateljstvo započeli su kada se pevačica pridružila muzičkoj grupi "Slatki greh", dok su u zrelijim godinama zajedno osnovali "Grand" produkciju. Međutim, njih dvoje ne veže samo poslovni odnos.

Foto: ATA images

 

Saša Popović pozvao je Brenu da mu bude kuma na njegovom venčanju sa Suzanom Jovanović, te je tako dugogodišnje prijateljstvo zauvek vezano.

Pevač Željko Joksimović u braku je sa voditeljkom Jovanom Joksimović, sa kojom ima troje dece.

Međutim, pre nje Željko je bio oženjen Vesnom, koja mu je rodila ćerku Minu. NJemu je tada na venčanju kum bio glumac Nenad Jezdić. NJih dvojica se poznaju od detinjstva, s obzirom na to da su obojica iz Valjeva.

Kada je odlučio da se oženi Jovanom, Željko je za kuma izabrao svog dugogodišnjeg prijatelja i menadžera Baneta Obradovića, dok je Jovani kumovao kolega sa kojim je dugi niz godina vodila jutarnji program, Srđan Predojević.

Foto: ATA images

 

Kada su Filip Živojinović i Aleksandra Prijović rešili da izgovore sudbonosno "da", on je odlučio da za kuma uzme košarkaša Miloša Teodosića.

Na veliko iznenađenje svih, Aleksandra nije imala kumu, već kuma - popularnog pevača Aca Pejovića, koji je njen i Filipov prijatelj od početka njihove veze.

Kada se Leontina Vukomanović udavala za Filipa Pata, sve je bilo u strogoj tajnosti, a kuma joj je bila Milica Mitrović, supruga Željka Mitrovića.

Kako su domaći mediji prenosili, Leontina je kasnije krstila decu Željka i Milice - Andreu i Kristinu.

Foto: V. Danilov

 

Pevačica Ana Bekuta je dokaz da su prijateljstva na estradi zaista prava i da mogu da traju. Tako ona ima čak tri poznate kume.

Ana Bekuta je Miri Škorić venčana kuma, a snimile su i dva dueta od kojih jedna pesma nosi simboličan naziv "Kumina pesma".

Još jedna Bekutina kuma je i Sonja Mitrović Hani, bivša supruga Željka Mitrovića. Pored nje, Ana je bila kuma i Merimi NJegomir.

Pokojni Šaban Šaulić kumovao je na venčanju Zorici Brunclik i Miroljubu Aranđeloviću Kemišu.

Foto: N. Skenderija

 

Glumica Tijana Maksimović stekla je veliku popularnost igrajući u seriji „Igra sudbine“ Žaklinicu Tanasković, ministarkinu ćerku. Ipak, malo ko zna da je ona kuma popularnog pevača MC Stojana.

Milica Todorović bila je kuma Stevanu Anđelkoviću na venčanju, kao što je i Vanji Mijatović kuma Aleksandra Mladenović. Andreana Čekić je kumovala Darku Laziću i Katarini Grujić.

(Kurir)

BONUS VIDEO: