Bora se 2014. godine razveo od Aleksandre, posle čega je sreću pronašao pored 28 godina mlađe Dubravke Milatović, sa kojom živi u Sloveniji.

Frontmen "Riblje čorbe" posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravku, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Dubravka je Borina treća žena, a roker je na ruci istetovirao i njen lik, te joj je posvetio knjigu i ceo album "Da tebe nije".

Foto: Jutjub printskrin/Paparazzo Lov // DNK

 

- Bacio sam sidro u mirnoj LJubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju - rekao je muzičar svojevremeno.

Foto: Jutjub printskrin/Paparazzo Lov // DNK

 

- Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim - ispričao je tada Bora za "Stori" i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe.

Foto: TV Prva printskrin

 

- Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost - rekao je roker.

Foto: TV Prva printskrin

 

Ipak, javnost je imala prilike da vidi kako Dubravka izgleda. "Ulovila" ju je kamera emisije "Paparaco lov", a Bora ju je jednom prilikom doveo u emisiju "Nikad nije kasno". Kako je izgledala u tim prilikama, možete videti na fotografijama u okviru teksta.

BONUS VIDEO: