Бора се 2014. године развео од Александре, после чега је срећу пронашао поред 28 година млађе Дубравке Милатовић, са којом живи у Словенији.

Фронтмен "Рибље чорбе" после свега није изгубио веру у љубав те је у свој живот пустио лепу Дубравку, а његова данашања, трећа и, како рокер каже, последња супруга порушила је сва правила која је имао и променила његову свакодневицу.

Дубравка је Борина трећа жена, а рокер је на руци истетовирао и њен лик, те јој је посветио књигу и цео албум "Да тебе није".

Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

- Бацио сам сидро у мирној Љубљани и много ми је лепо са Дубравком, женом коју волим. Има ли веће среће него волети и бити вољен. И што је најлепше, моја последња љубав прихватила је да се уда за мене. Она ће бити млада, а ја старожења, тако ме с правом назвала. Венчали смо се 25. маја, на Дан младости, у Грчкој на Санторинију - рекао је музичар својевремено.

Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

 

- Књигу сам посветио супрузи. Сматрам да жене најбоље инспиришу уметнике, а посебно жена која је поред мене. Она је успела да ме припитоми, као и године које сада имам, све је то утицало да почнем да живим релативно здравије, престао сам да пијем и пушим. Могу слободно рећи да сам себи продужио живот поред жене коју волим - испричао је тада Бора за "Стори" и додао да је Дубравки драже да приватност сачувају за себе.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

- Дубравка избегава да се слика, чак сам је веома дуго наговарао и да објавимо њене фотографије у овој књизи. Трудимо се да чувамо нашу приватност - рекао је рокер.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

Ипак, јавност је имала прилике да види како Дубравка изгледа. "Уловила" ју је камера емисије "Папарацо лов", а Бора ју је једном приликом довео у емисију "Никад није касно". Како је изгледала у тим приликама, можете видети на фотографијама у оквиру текста.

БОНУС ВИДЕО: