Водитељ Живорад Николић слови за једно од најпрепознатљивијих ТВ лица, а свој положај у јавности је искористио и да упути неколико вредних савета младим људима.

Наиме, Жика је упозорио младе да воде рачуна о примањима будући да из свог искуства зна мноштво колега које су имале позамашне плате и хонораре, али их је напослетку дочекала беспарица у старости.

- Баш када сте споменули пензију, хоћу да кажем свим младим људима, успешним, који сада зарађују да не брзају за кешом, него да све што зараде пошаљу у неко књиговодство које ће то пласирати у пензиони фонд. Када дођеш, онда се зачуде људи. Када сам отишао 2016. године да проверим колика ми је пензија, службеник није могао да верује, трипут је ишао да проверава - испричао је Николић за Курир.

Фото: Петар Милошевић/Н. Фифић

 

 

- Рекао је да ћу имати велику пензију, па је опет отишао да провери. Шта је ту чудно? Тајна је у томе што је мене покојни Тијанић научио да то тако радим. Сви посргну за кешом, олако га троше и неким данима немају ни за пиће. Најбоље је овако, имаш сасвим пристојну пензију. Доста колега је тако, доста су зарађивали, а време прође. Пара се лако потроши - додао је Живорад.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: