Бивши учесник "Парова" и победник "Малдива" Илија Граховац, познатији као Змај од Шипова, својевремено је био један од најинтригантнијих учесника у ријалитију.

Њега је публика упамтила као некога ко је био без длаке на језику у ријалитију, док је у свом крају био познат као један од најбогатијих сточара, али изгледа да се ситуација у међувремену променила.

Фото: АТА имагес

 

Змај од Шипова у последњих неколико месеци једва саставља крај с крајем.

- Змај је баш у незавидној финансијској ситуацији. Због свог начина живота он је остао без динара. У помоћ му прискачу људи и комшије из његовог села, који му дају храну и одећу. Увек му дају понеку своју стару крпицу и комад гардеробе како би имао шта да обуче, сад долази и зима. Илија често спава и под ведрим небом. Баш је тужно у какво је стање дошао, а некад је био један од најбогатијих људи у селу. А да не говорим о томе колико је новца зарадио током година у ријалитијима, све је спискао - испричао је извор, па додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/Дарко ДурМол

 

- Повремено чува и стоку, надничи за ситан новац. Али то му није довољно ни за основне потребе. Да се они нису сажалили на њега, то би било страшно. За њега би можда било најбоље да поново уђе у неки ријалити, али он више није заинтересован за то. Одлучио је да се дефинитивно повуче из јавног живота - завршио је излагање наш извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".