Бојан Томовић последњих је дана дошао у центар пажње након што је, хоспитализован због погоршања здравственог стања. Наиме, Томовићу се, како је рекао, вратила депресивна фаза, те је морао да потражи стручну помоћ на приватној клиници, где је подвргнут лечењу струјом.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

Певач је напокон јуче пуштен из установе, а како је он рекао, био је једини пацијент који плаче када напушта болницу.

- Управо сам изашао из психијатријске болнице и бескрајно сам тужан, мислим да сам једини пацијент који плаче када напушта установу - рекао је Томовић.

Бојан се сада открио у каквом је стању, а онда признао и да планира пресељење у другу државу.

Фото: Фејсбук принтскрин/Бојан Томовић

 

- Осећам се одвратно јер сам се вратио међу непрегледане националисте и лажне моралисте. Вратио сам се тамо где сам се и разболео, а кажу да не можеш оздравити у средини у којој си се разболео, тако да ћу се вероватно одселити на Исланд. Кажу да су тамо људи много срећнији. Доста ми је је***ог и лицемерног Балкана, јер с обзиром како живимо и где живимо, није ни чудо што се људи пропију или психички оболе. Од тих непрегледаних, ми ненормални не можемо доћи на ред. Нажалост, мислим да су песимисти реалисти, а да су оптимисти у великој заблуди, тако да, одох ја на Исланд - рекао је Бојан за медије

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".