Popularni glumac uživa u vezi sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, Miom, a pre nje je bio u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija osamnaest godina. 

Nina je popularna televizijska i pozorišna glumica iz Hrvatske čiji je ljubavni život došao u centar pažnje kada se na premijeri jednog filma pojavila sa 18 godina mlađim glumcem.

Milan i Nina su se upoznali u Beogradu 2014. godine, kada je glumica posetila grad kako bi izvela predstavu "Kako smo preživjele".

 

 

Vezu su nastavili u Zagrebu, kada je Milan tumačio lik Gavrila Principa u predstavi 'Mali mi je ovaj grob". Prema nekim navođenjima, 2015. godinu su dočekalu u Nininoj rodnoj Rijeci. 

Ova veza je trajala šest meseci, a atraktivni glumac je samo jednom prilikom govorio o tome, a tada je naglasio da mu nije prijalo što je njihova veza bila zanimljiva javnosti. 

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kroz nas. Ali, zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan: "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - ispričao je Milan Marić za "Blic" pre nekoliko godina.

 

 

BONUS VIDEO: