Švedska manekenka i glumica Helena Seger poznata je i kao partnerka Zlatana Ibrahimovića, a njihova ljubavna priča nije tipična.

Iako imaju dvoje dece i već godinama žive zajedno i srećno, Helena nikada nije želela da se uda za čoveka kom je rodila dvojicu sinova.

 

Foto: Profimedia

 

 

- Zaprosio sam je i rekla je "ne" - priznao je popularni Ibra. - To je bilo pre nekoliko godina...

Helena Seger starija je od Zlatana 11 godina, a važi za  "kraljicu žena fudbalera u Švedskoj". O njoj se ne može pročitati loša reč, a zanimljivo je koliko je njihova ljubavna priča počela "traljavo", i to u Malmeu, sasvim slučajno na jednom parkingu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Kažu da joj Zlatan i dan-danas "jede iz ruke", a važi za otmenu i elegantnu damu, koja voli luksuzni život, ali samo dok naporno radi da bi u njemu uživala. Štaviše, ona kaže da radi od svoje trinaeste godine; radila je u duvanskoj industriji, baratala je vrhunskim znanjem iz marketinga, a usputno se bavila i modelingom i glumom. inače, ne podnosi kad je nazivaju "ženom fudbalera".

Helena Serger inače, ne podnosi kad je nazivaju "ženom fudbalera".

 

Foto: Profimedia

 

 

Kako su pisali mediji, Helena je bila bogata i pre Zlatana, ne voli šoping, više voli farmerice od dizajnerskih odevnih komada...

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca - rekla je Helena.

 

 

- Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo - ispričala je Helena 2010. godine za magazin "Elle".

BONUS VIDEO: