Шведска манекенка и глумица Хелена Сегер позната је и као партнерка Златана Ибрахимовића, а њихова љубавна прича није типична.

Иако имају двоје деце и већ годинама живе заједно и срећно, Хелена никада није желела да се уда за човека ком је родила двојицу синова.

 

Фото: Профимедиа

 

 

- Запросио сам је и рекла је "не" - признао је популарни Ибра. - То је било пре неколико година...

Хелена Сегер старија је од Златана 11 година, а важи за  "краљицу жена фудбалера у Шведској". О њој се не може прочитати лоша реч, а занимљиво је колико је њихова љубавна прича почела "траљаво", и то у Малмеу, сасвим случајно на једном паркингу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Кажу да јој Златан и дан-данас "једе из руке", а важи за отмену и елегантну даму, која воли луксузни живот, али само док напорно ради да би у њему уживала. Штавише, она каже да ради од своје тринаесте године; радила је у дуванској индустрији, баратала је врхунским знањем из маркетинга, а успутно се бавила и моделингом и глумом. иначе, не подноси кад је називају "женом фудбалера".

Хелена Сергер иначе, не подноси кад је називају "женом фудбалера".

 

Фото: Профимедиа

 

 

Како су писали медији, Хелена је била богата и пре Златана, не воли шопинг, више воли фармерице од дизајнерских одевних комада...

- Када сам упознала Златана, имао је 21 годину, а ја 32, имала сам каријеру и богатство и није ми био потребан фудбалер да ме храни. Била сам самостална, а он чак није био ни мој тип мушкарца - рекла је Хелена.

 

 

- Први пут када сам га видела, заградио је својим Ферраријем мој Мерцедес, видела сам само његов велики нос и златни сат на руци. Била сам лоше расположена и извикала се на њега. Мислим да му се то свидело - испричала је Хелена 2010. године за магазин "Елле".

БОНУС ВИДЕО: