Puno imen Breninog starijeg sina je Stefan Emerald, a mlađeg Viktor Ernest.

- Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u NJujorku, a Viktor u Majamiju, i kao svi američki državljani imamo to srednje ime - rekao je Stefan

Foto: V. Danilov

 

Stefan priznaje da ne voli da ga zovu Emerald i otkriva da su ga čak i najbliži prijatelji zadirkivali zbog imena.

- Drugovi me zezaju zbog toga kako se zovem. Kada ih nešto iznerviram kažu: "Hajde, Esmeralda, smiri se, opusti se". Mama mi je dala to ime i jednom sam je pitao: "Što si mi, bre, dala to ime?" - otkrio je Brenin naslednik.

Foto: Printscreen / Instagram /viktorernest

 

- Nikome se nikada nisam tako predstavio. Zamisli pružim ruku i kažem: "Ćao, ja sam Emerald". Svi bi me gledali čudno. Iako je to jednako moje ime kao i Stefan, ja ga tako ne doživljavam. Mnogo je neobično. Moji drugovi nikada nisu znali kako se zovem. Mislim da sam i ja postao svestan tog imena tek kada sam napunio osamnaest godina. Znao sam i ranije, ali nisam suštinski bio svestan toga - dodao je Stefan tad.

Stefan priznaje da je Breni, koja je izabrala ime za njega i Viktora, oprostio što im je dala neobična imena.

- Na kraju sam je razumeo. Ona je umetnik i želela je da naša imena zvuče drugačije. Emerald je jedna prelepa tirkizna boja. Kada na to pomislim, mirim se sa svojim imenom. Lepo mi je ime kada pomislim na boju, ali kada ga preokreneš na zezanje, kad kažeš Esmeralda, onda uopšte nije lepo - priznao je Stefan.

Foto: ATA images

 

I Filip, Bobin sin iz prethodnog braka sa Zoricom Nakić, ima dva imena. On se zove Filip Branislav. Stefan je svojevremeno rekao da je Filipovo puno ime lepo, te kroz smeh dodao: "Lako je njemu".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".