Ratna drama „Heroji Halijarda“ Radoša Bajića koja je inspirisana akcijom spasavanja američkih i savezničkih pilota 1944. godine imala je svoju premijeru, a na događaju su se pojavile brojne poznate ličnosti, ali i Radoševa porodica.

Poznati glumac sa suprugom Milenom ima dvoje dece, sina Nedeljka Bajića, koji je takođe glumac i kojeg je publika imala prilike da upozna kroz seriju u kojoj su zajedno glumili, međutim malo ko zna da je i ćerka Radoša Bajića na neki način krenula očevim stopama i da je po zanimanju reditelj i izvršni producent.

Jelena Bajić koja ne voli medijsko ekponiranje izabrala je da svoj talenat pokaže iza kamere, ali se sada pojavila na premijeri filma "Heroji Halijarda" i to u pratnji muža i sina.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

Ona je inače producent i pomoćnik režije serije koju milionski auditorujum obožava, "Selo gori, a baba se češlja", a deo srpske filmske industrije postala je premijerom svog prvenca "Led".

Kada joj je pre više od decenije otac poverio rediteljsku palicu, ona se pokazala kao izvrsni reditelj i opravdala očekivanja, te ne čudi što glumac i te kako ima razloga da se ponosi svojim naslednicima. 

- Zatekao me je s tim predlogom! Ukazana čast i poverenje, priznajem, dali su mi podstrek. Rekla sam sebi: "Ti možeš i moraš ovo da rešiš. Samo hrabro!" - rekla je Jelena jednom prilikom.

Inače Bajićeva ćerka ostvarena je i ispunjena kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, udata je za Predraga Jočića s kojim ima dvoje dece, ćerku Sofiju i sina Filipa.

Sve fotografije sa premijere pogledajte u galeriji ispod:

BONUS VIDEO: