Ратна драма „Хероји Халијарда“ Радоша Бајића која је инспирисана акцијом спасавања америчких и савезничких пилота 1944. године имала је своју премијеру, а на догађају су се појавиле бројне познате личности, али и Радошева породица.

Познати глумац са супругом Миленом има двоје деце, сина Недељка Бајића, који је такође глумац и којег је публика имала прилике да упозна кроз серију у којој су заједно глумили, међутим мало ко зна да је и ћерка Радоша Бајића на неки начин кренула очевим стопама и да је по занимању редитељ и извршни продуцент.

Јелена Бајић која не воли медијско екпонирање изабрала је да свој таленат покаже иза камере, али се сада појавила на премијери филма "Хероји Халијарда" и то у пратњи мужа и сина.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Она је иначе продуцент и помоћник режије серије коју милионски аудиторујум обожава, "Село гори, а баба се чешља", а део српске филмске индустрије постала је премијером свог првенца "Лед".

Када јој је пре више од деценије отац поверио редитељску палицу, она се показала као изврсни редитељ и оправдала очекивања, те не чуди што глумац и те како има разлога да се поноси својим наследницима. 

- Затекао ме је с тим предлогом! Указана част и поверење, признајем, дали су ми подстрек. Рекла сам себи: "Ти можеш и мораш ово да решиш. Само храбро!" - рекла је Јелена једном приликом.

Иначе Бајићева ћерка остварена је и испуњена како на пословном, тако и на приватном плану, удата је за Предрага Јочића с којим има двоје деце, ћерку Софију и сина Филипа.

Све фотографије са премијере погледајте у галерији испод:

БОНУС ВИДЕО: