Glumica Bojana Maljević, dugo je već na javnoj sceni a važi za osobu koja se snalazi u svakoj ulozi koju odigra, bilo na velikom platnu ili televizijskim ekranima, a nedavno je otkrila javnosti kakva je u ulozi sestre. Dramska umetnica neretko komunicira sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, te ponekad podeli neku ličnu fotografiju sa snimanja, iz života ali i uspomenu na neka prošla  vremena.

Sada je objavila fotografiju koja je nastala pre mnogo godina a na kojoj pozira sa sestrom Anom Maljević. NJom je pobrala je mnoge simpatije, budući da javnost retko ima prilike da ih vidi zajedno. NJih dve su na pomenutoj uspomeni igrale bilijar, a mnogima je bilo teško da ih razlikuju, sudeći po tome da su kao preslikane.

Obe imaju dugu plavu kosu i svetle oči, te izgledaju poput nekih holivudskih zvezda, zbog svoje vanserijske lepote. Mlađa sestra Bojane Maljević profesionalno bavi glumom i plesom, a prestižno baletsko školovanje završila je u Kanu. Obe su diplomirale na Fakultetu dramskih umetnosti, te imaju slična interesovanja.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".