Глумица Бојана Маљевић, дуго је већ на јавној сцени а важи за особу која се сналази у свакој улози коју одигра, било на великом платну или телевизијским екранима, а недавно је открила јавности каква је у улози сестре. Драмска уметница неретко комуницира са својим пратиоцима на друштвеним мрежама, те понекад подели неку личну фотографију са снимања, из живота али и успомену на нека прошла  времена.

Сада је објавила фотографију која је настала пре много година а на којој позира са сестром Аном Маљевић. Њом је побрала је многе симпатије, будући да јавност ретко има прилике да их види заједно. Њих две су на поменутој успомени играле билијар, а многима је било тешко да их разликују, судећи по томе да су као пресликане.

Обе имају дугу плаву косу и светле очи, те изгледају попут неких холивудских звезда, због своје вансеријске лепоте. Млађа сестра Бојане Маљевић професионално бави глумом и плесом, а престижно балетско школовање завршила је у Кану. Обе су дипломирале на Факултету драмских уметности, те имају слична интересовања.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".