Naš poznati glumac Viktor Savić od rane mladosti je postao lice koje izaziva pažnju, ne samo zbog glumačkog talenta, već i zbog interesantnog privatnog života. 

Povezivali su ga sa brojnim koleginicama, glumicama, a on o privatnom životu često nije želeo da govori. Ipak, neke od stvari mogli smo da vidimo zahvaljujući društvenim mrežama.

Foto: ATA images

 

 

Na Instagramu jednom prilikom osvanula je porodična fotografija Viktora i njegove pet godina mlađe sestre sa njenim sinom. NJih troje su zagrljeni, sa velikim osmehom na licu pozirali ispred kamere telefona i tada su svi primetili da Viktor i njegova sestra i te kako liče.

Onda su se mnogi zapitali i ko je on i čime se bavi. Anja Savić se ne bavi javnim poslom i za razliku od glumca, koji je medijski vrlo eksponiran, živi mirnim porodičnim životom.

U dugogodišnjem je skladnom braku sa fitnes trenerom i gostujućim profesorom na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Markom Mažarom i ima dva sina Mihajla i Lazara.

Foto: Instagram printskrin/ _njezz_

 

 

Anja je veoma lepa i atraktivna, pa ne iznenađuje što često dobija brojne komplimente na račun svog izgleda.

Viktor i Anja su odrasli na Banovom Brdu, gde i sada žive i vrlo su vezani jedno za drugo. U njihovoj porodici se podrazumeva da se praznici provode u krugu porodice, a Mihajlo i Lazar s nestrpljenjem isčekuju svaki novi dolazak ujaka.

Viktor ih često uzme, povede u šetnju, a neretko završe na Košutnjaku, baveći se sportom, trčeći, igrajući se, a tokom zime im je omiljena aktivnost sankanje i skijanje.

FOTO:ATA images

 

 

Viktor i Anja su veoma bliski, među njima nema tajni, a svoje nestašluke i dogodovštine iz detinjstva često prepričavaju svojim prijateljima.

U razgovoru za medije glumac se svojevrmeno našalio da su mu glavu i delove tela ušivali sigurno deset, možda čak i petnaest puta, ali da su te rane više "bolele" njegove roditelje nego njega.

BONUS VIDEO: