Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou", Maja Nikolić se osvrnula na mnoge aktuelne teme iz njenog života, a među njima je i sukob sa koleginicom Gocom Tržan. 

Nikolićeva je već govorila o tome da Goci ne može da oprosti što je jednoj takmičarki "Pinkovih zvezdica", koja je pevala Majinu pesmu, rekla da je "pesma bezveze i nije za takmičenje". 

Foto: V. Danilov

 

 

- Goca je jednoj devojčici koja je prelepo pevala moju pesmu u "Pinkovim zvezdicama", rekla da je ta pesma glupa, a ta devojčica je odlično otpevala i jako je talentovana, takođe joj je rekla da su to bezveze pesme, a sve su hitovi - rekla je Maja.

Ovo je bio okidač da nastavi da priča o Goci Tržan, pa je iznela i to da je posle nje stupila u vezu sa Acom Bulićem, a nakon što se on oženio. 

Foto: Printskrin/Jutjub/Portal Informer

 

 

- Čekala je da raskinem sa njim, on je bio tada neoženjen. Aca Bulić i ja smo raskinuli i on je tada otišao u London da se oženi i da bude sa nekom svojom ženom, ja sam rekla: "Meni to ne odgovara, ja da budem sa oženjenim čovekom ne pada mi na pamet", bez obzira što smo u Beogradu živeli, družili, voleli se... Ta priča naša je trajala tri godine. Goca Tržan je sa čovekom, mojim bivšim momkom, bila nakon mene, i to - bila je sa njim dok je bio u braku! Razlika između mene i Goce Tržan je ta što ja ne spavam sa oženjenima, što izuzetno poštujem svetinju braka, decu, familiju i porodicu jer postim i pričešćujem se. Ona ne da nije kuguarka, ona je dno i margina srpske estrade koje preko leševa i radeći svakakve stvari, spavajući sa tuđim muževima i momcima (Aca i ja smo tada imali vezu, njemu sam posvetila pesmu "Ubile me, Dragane")... Čekala je da raskinem sa njim, da bi ona nakon toga bila u šemi sa oženjenim čovekom, jer se on oženio u međuvremenu. Ta netrpeljivost potiče od tada, eto da vam kažem i nešto što niste znali do sada - poručila je pevačica. 

Foto: Printskrin/Jutjub/AmiG Show/ATA images

 

 

Podsetimo, Bulić se već oglašavao povodom ove teme i sve demantovao: 

- Goca Tržan mi je uvek bila samo drugarica koju cenim i poštujem godinama - rekao je tada Bulić, prenosi Kurir.

I Goca Tržan je ovakve navode demantova, a Maji zapretila tužbom.

BONUS VIDEO: