Ono što je za njega karakteristično osim boje glasa, to je svakako izgled. On je celo telo istetovirao, a vrlo interesantan podatak je da je to uradio zbog božijeg imena. Božo je ispisao na telu 99 Alahovih imena na grudima: 

- Allah, Blagi, Milostivi, Vladar, Sveti, Od mana čist, Koji potvrđuje obećanje, daje sigurnost, Koji sve pazi i prati, Snažni, Silni, Uzvišeni, Stvoritelj, Koji divno stvara, Koji likove daje, Koji mnogo prašta, Koji savladava, Koji mnogo poklanja, Koji obilno nafaku daje, Koji rešava i otvara, Sveznajući, Koji steže, Koji pruža, Koji spušta, Koji diže, Koji uzdiže, Koji ponižava, Koji čuje, Koji vidi, Sudija, Pravedan, Dobri, O svemu obavešteni, Blagi, Veliki, Koji prašta, Koji je zahvalan, Visoki, Veliki, Branitelj, Koji pazi i izdržava, Koji obračun vodi, Veličanstveni, Plemeniti, Koji prati svako kretanje, Koji molitve prima, Koji milošću i znanjem sve zauzima, Mudri, Koji voli, Slavljeni, Koji proživljava, Koji je svemu svedok, Vrhovna istina, Koji se stara i brine, Jaki, Čvrsti, Zaštitnik, Hvaljeni, Koji i sitnice obuhvata i broj im zna, Koji ispočetka stvara, Koji posle smrti u život vraća, Koji život daje, Koji smrt daje, Živi, Koji sve održava, Imućni, Slavni, Jedini, Kome se svako obraća, Moćni, Koji sve može, Koji unapređuje, Koji zapostavlja, Prvi, Poslednji, Jasni, Skriveni, Upravitelj, Preuzvišeni, Dobročinitelj, Koji pokajanje mnogo prima, Osvetnik, Koji prašta, Samilosni, Vlasnik svake vlasti i carstva, Kome pripada veličanstvo i čast, Koji pravdu deli, Koji sakuplja, Bogati, Koji bogatstvo daje, Koji bogatstva lišava, Koji stvara štetu, Koji daje korist, Svetlost, Koji upućuje na pravi put, Besprimerni tvorac iz ničega, Večni, Naslednik, Koji upućuje na potrebe i koristi, Strpljivi koji ne žuri sa kaznom.

Na rebrima je docrtao još jednu tetovažu u slavu Boga:

- Moja nova tetovaža na rebrima je hebrejska amajlija koja slavi Boga i čuva me - napisao je uz fotografiju sa novim ukrasom na koži pevač. 

On se opredelio i da nekoliko tetovaža bude na glagoljici: 

 - Onaj što stvori mene, a i tebe je. Onaj kome tajne sve odajem… Na mom telu svaka reč i svaki simbol, sve slavi Boga i zahvaljuje Mu. Ćirilično Miroslavljevo pismo ovaj put i ta tri slova koja nose svu težinu sveta, posebno ovog krvavog kojeg gledamo, živimo, osećamo i saosećamo. Ostaje molitva NJemu, samo NJemu! - poslednja je u nizu tetovaža koju je princ sevdaha uradio. Inače, princ sevdaha imenicu "Bog", nešto ranije je istetovirao i na kufskom pismu.

- Istetovirao sam ime moje majčice na glagoljici. NJu najviše volim, ona je moj život i njoj sve dugujem. Mila! 

Još jedan član porodica "našao se na koži" pevača, to je lik njegovog dede na butini. Nasuprot njoj, na drugoj. Nalazi se derviš koji pleše.

BONUS VIDEO: