Оно што је за њега карактеристично осим боје гласа, то је свакако изглед. Он је цело тело истетовирао, а врло интересантан податак је да је то урадио због божијег имена. Божо је исписао на телу 99 Алахових имена на грудима: 

- Аллах, Благи, Милостиви, Владар, Свети, Од мана чист, Који потврђује обећање, даје сигурност, Који све пази и прати, Снажни, Силни, Узвишени, Створитељ, Који дивно ствара, Који ликове даје, Који много прашта, Који савладава, Који много поклања, Који обилно нафаку даје, Који решава и отвара, Свезнајући, Који стеже, Који пружа, Који спушта, Који диже, Који уздиже, Који понижава, Који чује, Који види, Судија, Праведан, Добри, О свему обавештени, Благи, Велики, Који прашта, Који је захвалан, Високи, Велики, Бранитељ, Који пази и издржава, Који обрачун води, Величанствени, Племенити, Који прати свако кретање, Који молитве прима, Који милошћу и знањем све заузима, Мудри, Који воли, Слављени, Који проживљава, Који је свему сведок, Врховна истина, Који се стара и брине, Јаки, Чврсти, Заштитник, Хваљени, Који и ситнице обухвата и број им зна, Који испочетка ствара, Који после смрти у живот враћа, Који живот даје, Који смрт даје, Живи, Који све одржава, Имућни, Славни, Једини, Коме се свако обраћа, Моћни, Који све може, Који унапређује, Који запоставља, Први, Последњи, Јасни, Скривени, Управитељ, Преузвишени, Доброчинитељ, Који покајање много прима, Осветник, Који прашта, Самилосни, Власник сваке власти и царства, Коме припада величанство и част, Који правду дели, Који сакупља, Богати, Који богатство даје, Који богатства лишава, Који ствара штету, Који даје корист, Светлост, Који упућује на прави пут, Беспримерни творац из ничега, Вечни, Наследник, Који упућује на потребе и користи, Стрпљиви који не жури са казном.

На ребрима је доцртао још једну тетоважу у славу Бога:

- Моја нова тетоважа на ребрима је хебрејска амајлија која слави Бога и чува ме - написао је уз фотографију са новим украсом на кожи певач. 

Он се определио и да неколико тетоважа буде на глагољици: 

 - Онај што створи мене, а и тебе је. Онај коме тајне све одајем… На мом телу свака реч и сваки симбол, све слави Бога и захваљује Му. Ћирилично Мирослављево писмо овај пут и та три слова која носе сву тежину света, посебно овог крвавог којег гледамо, живимо, осећамо и саосећамо. Остаје молитва Њему, само Њему! - последња је у низу тетоважа коју је принц севдаха урадио. Иначе, принц севдаха именицу "Бог", нешто раније је истетовирао и на куфском писму.

- Истетовирао сам име моје мајчице на глагољици. Њу највише волим, она је мој живот и њој све дугујем. Мила! 

Још један члан породица "нашао се на кожи" певача, то је лик његовог деде на бутини. Насупрот њој, на другој. Налази се дервиш који плеше.

БОНУС ВИДЕО: