Fotografijom, objavljenom 12. oktobra na Instagram nalogu izvesnog Saula Nanija, Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela otkrila je svog navodnog novog dečka. Navedeni dečko potvrđuje romansu između redova koristeći emotikone srca, u natpisu, bez ikakvog drugog komentara.

Crno-bela fotografija prikazuje zaljubljeni par na moru, a natpis "Istina je" ozvaničava vezu. Iako su njihove objave do skoro samo nagoveštavale moguću vezu, danas je stigla potvrda: ljubav je prava, zvanična i oboje je ponosno pokazuju javno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

LJubav između njih dvoje se verovatno rodila na setu Netfliksove serije Leopard: 6 epizoda koje govore o aristokratskoj porodici koja se suočava sa društveno-političkim promenama koje su se dešavale na Siciliji u 19. veku, prema romanu Đuzepea Tomazija di Lampeduze. Deva igra lik Anđelike, dok je Nani Tancredi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Nanni (@saulnanni)

Ko je Saul Nani

Saul Nanni, italijanski glumac rođen u Bolonji 1999. godine, započeo je svoju karijeru glumeći lik Kristijana, zavodljivog zaljubljenika u fudbal, u seriji koja se emitovala na Dizni kanalu između 2015. i 2016. godine, Alek & Co. On je od tada nastavio da ređa uspehe, i brilirao je u televizijskim i pozorišnim predstavama, pokazujući svoju svestranost kao glumac, piše gettotext.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Nanni (@saulnanni)

Učestvovao je u drami Rai 1 Non dirlo al mio capo, i u filmu Luca Lucinija "Kako odrasti uprkos roditeljima". On je bio protagonista filma Pupija Avatija, Il fulgore di Doni. Nakon Sotto il sole di Riccione (2020) i Love & Gelato (2022), oba Netfliks produkcije, 2022. pojavio se u trileru Io sono l’abisso, Donata Karizija, a iste godine se pridružio Kimu Rosiju Stjuartu u filmu koji je režirao Brado "Bilo je to najvažnije iskustvo mog umetničkog života".

Inače, Deva je prošle godine uživala u ljubavnoj vezi sa Lukom Salandrom.

Deva je veoma brzo postala zvezda modnih revija, a kada je prvi put snimala kampanje, podršku su joj pružali roditelji koji su tada pokazali da su u sjajnim odnosima nakon razvoda posle 14 godina braka. Deva ima i mlađu sestru Leoni, a sestre neretko provode zajedničko vreme sa ocem i njegovom novom porodicom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".