Фотографијом, објављеном 12. октобра на Инстаграм налогу извесног Саула Нанија, Дева Касел, ћерка Монике Белучи и Венсана Касела открила је свог наводног новог дечка. Наведени дечко потврђује романсу између редова користећи емотиконе срца, у натпису, без икаквог другог коментара.

Црно-бела фотографија приказује заљубљени пар на мору, а натпис "Истина је" озваничава везу. Иако су њихове објаве до скоро само наговештавале могућу везу, данас је стигла потврда: љубав је права, званична и обоје је поносно показују јавно.

Љубав између њих двоје се вероватно родила на сету Нетфликсове серије Леопард: 6 епизода које говоре о аристократској породици која се суочава са друштвено-политичким променама које су се дешавале на Сицилији у 19. веку, према роману Ђузепеа Томазија ди Лампедузе. Дева игра лик Анђелике, док је Нани Танцреди.

Ко је Саул Нани

Саул Нанни, италијански глумац рођен у Болоњи 1999. године, започео је своју каријеру глумећи лик Кристијана, заводљивог заљубљеника у фудбал, у серији која се емитовала на Дизни каналу између 2015. и 2016. године, Алек & Цо. Он је од тада наставио да ређа успехе, и брилирао је у телевизијским и позоришним представама, показујући своју свестраност као глумац, пише геттотеxт.цом.

Учествовао је у драми Раи 1 Нон дирло ал мио цапо, и у филму Луца Луцинија "Како одрасти упркос родитељима". Он је био протагониста филма Пупија Аватија, Ил фулгоре ди Дони. Након Сотто ил соле ди Рицционе (2020) и Лове & Гелато (2022), оба Нетфликс продукције, 2022. појавио се у трилеру Ио соно л’абиссо, Доната Каризија, а исте године се придружио Киму Росију Стјуарту у филму који је режирао Брадо "Било је то најважније искуство мог уметничког живота".

Иначе, Дева је прошле године уживала у љубавној вези са Луком Саландром.

Дева је веома брзо постала звезда модних ревија, а када је први пут снимала кампање, подршку су јој пружали родитељи који су тада показали да су у сјајним односима након развода после 14 година брака. Дева има и млађу сестру Леони, а сестре неретко проводе заједничко време са оцем и његовом новом породицом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".