Deo strogog centra grada, ali i delovi Vračara i Palilule u sredu, 15. novembra, biće bez vode, mnogi i ceo dan, od ujutru do ponoći.

Bez vode u Starom gradu

Zbog planiranih radova na prevezivanju potrošača na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Stari grad, u sredu, 15. novembra, od 08.00 do 24.00 sata, bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama: Kosovska, Nušićeva, Svetogorska i Takovska, odnosno u ulicama:

Kosovska

Majke Jevrosime

Takovska (neparna strana)

Palmotićeva

Vlajkovićeva

Kondina

Nušićeva

Bez vode na Vračaru

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, takođe u sredu od 08.00 do 18.00 sati, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

Prote Mateje od Makenzijeve do NJegoševe ulice

NJegoševoj od Beogradske do Alekse Nenadovića

Bez vode na Paliluli

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u sredu od 08.00 do 22.00 sata, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama:

Marijane Gregoran od Salvadora Aljendea do Mirijevskog bulevara

Čajetinskoj (bivša ulica Mali Leskovac) i

Irisa (bivša ulica Mali Leskovac)

Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštavaju da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena auto-cisterna. Oni Mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Bez struje sutra i sredu

Manji broj ulica u sedam opština u sredu neće imati ni struju, ali zato je za sutra, utorak, spisak mnogo duži. Na spisku isključenja struje su delovi 10 opština, a najveći broj potrošača koji sutra neće imati struju od 9 do 14, odnosno 15 sati, je u Grockoj.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".