Део строгог центра града, али и делови Врачара и Палилуле у среду, 15. новембра, биће без воде, многи и цео дан, од ујутру до поноћи.

Без воде у Старом граду

Због планираних радова на превезивању потрошача на новоположену водоводну мрежу на општини Стари град, у среду, 15. новембра, од 08.00 до 24.00 сата, без воде ће остати потрошачи у блоку оивиченом улицама: Косовска, Нушићева, Светогорска и Таковска, односно у улицама:

Косовска

Мајке Јевросиме

Таковска (непарна страна)

Палмотићева

Влајковићева

Кондина

Нушићева

Без воде на Врачару

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Врачар, такође у среду од 08.00 до 18.00 сати, без воде ће остати потрошачи у следећим улицама:

Проте Матеје од Макензијеве до Његошеве улице

Његошевој од Београдске до Алексе Ненадовића

Без воде на Палилули

Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Палилула, у среду од 08.00 до 22.00 сата, без воде ће остати потрошачи у следећим улицама:

Маријане Грегоран од Салвадора Аљендеа до Миријевског булевара

Чајетинској (бивша улица Мали Лесковац) и

Ириса (бивша улица Мали Лесковац)

Из ЈКП "Београдски водовод и канализација" саопштавају да је за најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена ауто-цистерна. Они Моле потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

Без струје сутра и среду

Мањи број улица у седам општина у среду неће имати ни струју, али зато је за сутра, уторак, списак много дужи. На списку искључења струје су делови 10 општина, а највећи број потрошача који сутра неће имати струју од 9 до 14, односно 15 сати, је у Гроцкој.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".