Supruga predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Dragana DŽajića, Branka DŽajić je dama o čijem se izgledu govori. Zajedno su tri decenije u braku, a njene ćerke, Sanja i Dragana su očigledno nasledile lepotu od nje. 

Mnogi su iznenađeni izgledom Branke DŽajić u osmoj deceniji. 

 

 

Nema sumnje da Branka DŽajić iz godine u godinu izgleda sve lepše i privlačnije. 

Kada ćerke objave zajedničke fotografije sa majkom, prvo što se primeti, jeste Brankin mladolik izgled, pa pratioci konstatuju da izgleda kao vršnjakinja svojim ćerkama. 

Često  na Instagram  profilu objavljuje svoje fotografije, a komentarima se ne vidi kraj: "Kao da si drugarica svojim ćerkama", "žena prelepo izgleda", "prava dama"...

Podsećanja radi, Branka se već ostvarila i u ulozi bake, kada se njena ćerka Dragana sa svojim izabranikom Miloše Ivanovićem, rođenim bratom Ane Ivanović, ostvarila u ulozi roditelja. Tada su dobili sina Vida, a tada se povodom rođenja unuka oglasila Draganina majka Branka.

 

 

- Najsrećnija sam baka na svetu. Ovu godinu ću pamtiti do kraja svog života. Zaista, 2019. će biti upisana zlatnim slovima što se naše porodice tiče. Najlepše stvari su nam se desile na privatnom planu. Pre nekoliko dana porodila mi se ćerka Sanja, sada i Dragana, tako da mojoj sreći nema kraja - rekla je sa ponosom Branka.

(Blic)

BONUS VIDEO: