Супруга председника Фудбалског савеза Србије, Драгана Џајића, Бранка Џајић је дама о чијем се изгледу говори. Заједно су три деценије у браку, а њене ћерке, Сања и Драгана су очигледно наследиле лепоту од ње. 

Многи су изненађени изгледом Бранке Џајић у осмој деценији. 

 

 

Нема сумње да Бранка Џајић из године у годину изгледа све лепше и привлачније. 

Када ћерке објаве заједничке фотографије са мајком, прво што се примети, јесте Бранкин младолик изглед, па пратиоци констатују да изгледа као вршњакиња својим ћеркама. 

Често  на Инстаграм  профилу објављује своје фотографије, а коментарима се не види крај: "Као да си другарица својим ћеркама", "жена прелепо изгледа", "права дама"...

Подсећања ради, Бранка се већ остварила и у улози баке, када се њена ћерка Драгана са својим изабраником Милоше Ивановићем, рођеним братом Ане Ивановић, остварила у улози родитеља. Тада су добили сина Вида, а тада се поводом рођења унука огласила Драганина мајка Бранка.

 

 

- Најсрећнија сам бака на свету. Ову годину ћу памтити до краја свог живота. Заиста, 2019. ће бити уписана златним словима што се наше породице тиче. Најлепше ствари су нам се десиле на приватном плану. Пре неколико дана породила ми се ћерка Сања, сада и Драгана, тако да мојој срећи нема краја - рекла је са поносом Бранка.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: