- Zdravlje i bistar um za narednih 40.

Zorica Brunclik i Saša Matić poželeli su Aci decu i da se oženi.

- Daće Bog, da se prekrstim na ovaj lep dan danas.

Novinari su pitali Acu da li će nastupajući period za njega biti najplodonosniji.

Foto: Printscreen Instagram / sofronacc

 

- Pa ja se nadam, zato što su se mnoge kockice posložile. Neki ti motori su onako dobro, dobro našponovani. Ja imam mnogo nekako volje i želje, posle toliko godina rada, da se bavim sobom, svojom karijerom, svojim studijom, svojom izdavačkom kućom, svojom produkcijom. Tako da, ja punim danas 40. i verujte da se osećam kao da imam 28.

Sofronijević je odgovorio i na pitanje šta za njega znače godine.

Foto: ATA images

 

 

- Ništa. Ja se osećam isto, kao prema mnogo godina, srećan sa onim što imam i što mi je jako bitno danas, da sam voljen, da volim i da uživam u životu na način kako sam hteo i da sam danas baš tamo gde sam želeo da budem. Onaj mali dečkić što je maštao nešto davno. Pa je nekako stigao tu i skupio ovoliko ljudi. Jako mi je emotivno. Tu mi je porodica, sestra moja, majka, braća sa Kosova, stric, strina. Mislim, nikako se ne viđamo, pa su došli danas. Ja sam presrećan.

Među prvima su na slavlje stigli Zorica Brunclik i Kemiš, a za Sofronijevića su spremili zanimljivu tortu, koja je cela bila od malih flašica alkohola, tačnije malih čokančića koji su bili poređani na nekoliko spratova.

BONUS VIDEO: