- Здравље и бистар ум за наредних 40.

Зорица Брунцлик и Саша Матић пожелели су Аци децу и да се ожени.

- Даће Бог, да се прекрстим на овај леп дан данас.

Новинари су питали Ацу да ли ће наступајући период за њега бити најплодоноснији.

Foto: Printscreen Instagram / sofronacc

 

- Па ја се надам, зато што су се многе коцкице посложиле. Неки ти мотори су онако добро, добро нашпоновани. Ја имам много некако воље и жеље, после толико година рада, да се бавим собом, својом каријером, својим студијом, својом издавачком кућом, својом продукцијом. Тако да, ја пуним данас 40. и верујте да се осећам као да имам 28.

Софронијевић је одговорио и на питање шта за њега значе године.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ништа. Ја се осећам исто, као према много година, срећан са оним што имам и што ми је јако битно данас, да сам вољен, да волим и да уживам у животу на начин како сам хтео и да сам данас баш тамо где сам желео да будем. Онај мали дечкић што је маштао нешто давно. Па је некако стигао ту и скупио оволико људи. Јако ми је емотивно. Ту ми је породица, сестра моја, мајка, браћа са Косова, стриц, стрина. Мислим, никако се не виђамо, па су дошли данас. Ја сам пресрећан.

Међу првима су на славље стигли Зорица Брунцлик и Кемиш, а за Софронијевића су спремили занимљиву торту, која је цела била од малих флашица алкохола, тачније малих чоканчића који су били поређани на неколико спратова.

БОНУС ВИДЕО: