Pevačica Marija Mikić otkrila je u jednoj emisiji da je bila nemirno dete, kao i da posledice jednog nestašluka i danas bukvalno nosi u svojoj glavi.

Marija je ispričala da je kao mala udarila glavom u drvo, pa joj je na tom mestu ostalo čak i parče koje je i dan danas tu.

- Kad sam bila mala udarila sam glavom u drvo i ostalo mi je parče u glavi i sad kucnem u drvo, tačnije u glavu, evo možeš da pipneš – šokirala je Marija u jednoj emisiji na Blic TV.

Inače, pevačica Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić preselili su se neposredno pre što će se ona poroditi u novu kuću za koju su, kako se pisalo dali čak 500.000 evra.

Foto: ATA images

 

 

Pevačica je nedavno za Blic otvorila vrata svog doma, a kako je tada istakla, život u kući je bila njena dugogodišnja želja.

- Kada smo počeli da gledamo gde bismo se preselili, nismo imali u planu kuću, iako je to bio naš san. Svesni smo cena na tržištu, ali ovo je bila stvar koja se ne propušta. Punim snagama smo dali sve od sebe, da ispunimo taj san. Ovo je naš dom iz snova i sve smo uradili da baš bude onako kako smo i zamislili – otkrila je nasmejano tada Marija koja je imala pomoć pri uređivanju.

Foto: ATA images

 

 

- Imala sam malu pomoć drugarice Marije, koja je vrhunski arhitekta, kao i salona koji su sa nama radili na projektu cele kuće. U principu kuća koju smo kupili je nova, i ljudi koji su živeli ovde pre nas gradili su je samo za sebe. Kada su se oni iselili ostali su samo goli zidovi i nije bilo potrebno bilo šta da se radi, samo ono što smo mi hteli da “došminkamo“, ali to nisu bili grubi radovi – rekla je tada pevačica i otkrila je koliko joj je bila teška selidba jer je u tom trenutku bila uveliko u devetom mesecu trudnoće.

(Blic)

BONUS VIDEO: