Певачица Марија Микић открила је у једној емисији да је била немирно дете, као и да последице једног несташлука и данас буквално носи у својој глави.

Марија је испричала да је као мала ударила главом у дрво, па јој је на том месту остало чак и парче које је и дан данас ту.

- Кад сам била мала ударила сам главом у дрво и остало ми је парче у глави и сад куцнем у дрво, тачније у главу, ево можеш да пипнеш – шокирала је Марија у једној емисији на Блиц ТВ.

Иначе, певачица Марија Микић и њен вереник Јован Пантић преселили су се непосредно пре што ће се она породити у нову кућу за коју су, како се писало дали чак 500.000 евра.

Фото: АТА имагес

 

 

Певачица је недавно за Блиц отворила врата свог дома, а како је тада истакла, живот у кући је била њена дугогодишња жеља.

- Када смо почели да гледамо где бисмо се преселили, нисмо имали у плану кућу, иако је то био наш сан. Свесни смо цена на тржишту, али ово је била ствар која се не пропушта. Пуним снагама смо дали све од себе, да испунимо тај сан. Ово је наш дом из снова и све смо урадили да баш буде онако како смо и замислили – открила је насмејано тада Марија која је имала помоћ при уређивању.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имала сам малу помоћ другарице Марије, која је врхунски архитекта, као и салона који су са нама радили на пројекту целе куће. У принципу кућа коју смо купили је нова, и људи који су живели овде пре нас градили су је само за себе. Када су се они иселили остали су само голи зидови и није било потребно било шта да се ради, само оно што смо ми хтели да “дошминкамо“, али то нису били груби радови – рекла је тада певачица и открила је колико јој је била тешка селидба јер је у том тренутку била увелико у деветом месецу трудноће.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: