Ovaj snimak je izazvao veliki gnev srpske javnosti, koja smatra da joj treba zabraniti ulazak u Srbiju.

- To je bio nastup u hotelu, pre sedam-osam meseci, došli su sa bubnjevima... Ja imam repertoar gde pevam miks, ne zaustavljam se, i u jednom momentu sam zapevala tu pesmu. To je pesma o momku koji se raduje svojoj ženi - rekla je Selma i objasnila da je "taj neki orao" deo koreografije:

- Meni se to činio kao deo koreografije, muzika me ponela, plesala sam, veselila se i jednostavno ja trenutno ne mislim da sam napravila nešto loše, da ne ispadne da se pravdam. Napravila sam to nešto rukama što je izgledalo kao taj neki orao, neka provokacija. Ja nikad nisam imala nameru da nekoga uvredim.

 

 

Voditelj je Selmu upitao i zbog čega je na meti javnosti:


- Razmišljala sam i šta sam shvatila, prisutna sam u medijima u poslednje vreme, gostovala u najgledanijim emisijama, pretpostavljam, ne mogu da tvrdim, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje.

(Alo)

BONUS VIDEO: