Овај снимак је изазвао велики гнев српске јавности, која сматра да јој треба забранити улазак у Србију.

- То је био наступ у хотелу, пре седам-осам месеци, дошли су са бубњевима... Ја имам репертоар где певам микс, не заустављам се, и у једном моменту сам запевала ту песму. То је песма о момку који се радује својој жени - рекла је Селма и објаснила да је "тај неки орао" део кореографије:

- Мени се то чинио као део кореографије, музика ме понела, плесала сам, веселила се и једноставно ја тренутно не мислим да сам направила нешто лоше, да не испадне да се правдам. Направила сам то нешто рукама што је изгледало као тај неки орао, нека провокација. Ја никад нисам имала намеру да некога увредим.

 

 

Водитељ је Селму упитао и због чега је на мети јавности:


- Размишљала сам и шта сам схватила, присутна сам у медијима у последње време, гостовала у најгледанијим емисијама, претпостављам, не могу да тврдим, претпостављам да сам некоме засметала. Ја сам дошла и засијала, а у једној емисији која је ишла уживо сам реаговала на неке ствари, јер сам имала потребу као жена, дама, мајка. Ту емисију су гледали и моји родитељи. Неки су се увредили, могуће је да су на неки начин ти што су били у емисији или водили емисију тражили неки разлог да мене оцрне у медијима, искористили су тај моменат, ја сам колатерална штета и жртвено јагње.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: