DŽej Ramadanovski, rođen je 29. maja 1964. godine, a važio je za jednog pod najvećih jugoslovenskih i srpskih pevača. NJegova muzička karijera počinje 1987. godine. Preminuo je 6. decembra 2020. u Beogradu, u 56. godini života, zbog srčanog zastoja.

Rodio se u višečlanoj porodici obućara Mazlama i radnice Gradskog zelenila Barije Ramadanovski kao jedino muško dete.

DŽejova porodica poreklom je iz opštine Resan u Makedoniji. Pevač je mladost proveo u Skenderbegovoj ulici na Dorćolu.

Nakon što su roditelji razveli, živi sa bakom a zbog maloletničke delikvencije i po domovima.

Foto: ATA images

 

- Prošle su dve godine, ali uspomene na tebe nikada neće proći. Nedostaješ svakog dana, sve više i više, zauvek u mom srcu -  pisalo je na ogromnom buketu koji se nalazio na pomenu dve godine od njegove smrti. 

Podsećanja radi, u njegovu čast snimljen je film "Nedelja“, premijera je zakazana za 16. januar, a održaće se u Beogradu, prenosi Kurir.

Prikazivanje filma održaće se u MTS dvorani, a novosadska premijera biće održana dan kasnije, 17. januara.

Film koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića u redovno bioskopsko prikazivanje kreće od 18. januara. 

Sjajna glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan i Nela Mihajlović, dočaraće nam duh Dorćola kroz priču o odrastanju jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima.

BONUS VIDEO: