Џеј Рамадановски, рођен је 29. маја 1964. године, а важио је за једног под највећих југословенских и српских певача. Његова музичка каријера почиње 1987. године. Преминуо је 6. децембра 2020. у Београду, у 56. години живота, због срчаног застоја.

Родио се у вишечланој породици обућара Мазлама и раднице Градског зеленила Барије Рамадановски као једино мушко дете.

Џејова породица пореклом је из општине Ресан у Македонији. Певач је младост провео у Скендербеговој улици на Дорћолу.

Након што су родитељи развели, живи са баком а због малолетничке деликвенције и по домовима.

Фото: АТА имагес

 

- Прошле су две године, али успомене на тебе никада неће проћи. Недостајеш сваког дана, све више и више, заувек у мом срцу -  писало је на огромном букету који се налазио на помену две године од његове смрти. 

Подсећања ради, у његову част снимљен је филм "Недеља“, премијера је заказана за 16. јануар, а одржаће се у Београду, преноси Курир.

Приказивање филма одржаће се у МТС дворани, а новосадска премијера биће одржана дан касније, 17. јануара.

Филм који је рађен по идеји продуцента Владана Анђелковића и сценаристе Стефана Бошковића у редовно биоскопско приказивање креће од 18. јануара. 

Сјајна глумачка екипа у саставу Хусеин Алијевић, Марко Јанкетић, Стефан Вукић, Алексеј Бјелогрлић, Ален Селими, Ана Пиндовић, Златан Видовић, Маша Ђорђевић, Милица Јаневски, Стојса Ољачић, Иван Јевтовић, Јово Максић, Бајрам Северџан и Нела Михајловић, дочараће нам дух Дорћола кроз причу о одрастању једне од највећих звезда на овим просторима.

БОНУС ВИДЕО: