Utisci Prijinih fanova iz Hrvatske posle održanih koncerata u zagrebačkoj areni uveliko se sabiraju na duštvenim mrežama.

U žiži komentarisanja našlo se sve što je srpska pevačica uradila - od stajlinga, preko izbora pesama, pa sve do gostiju zbog kojih su neki pak i bili nezadovoljni. Pojedini fanovi istakli su da je prvi koncert "ubedljivo bio najlošiji", što smatraju i velikom nepravdom.

Fanovi njene muzike žalili su se da se pevačica nije jednako potrudila za sve večeri, i da je četvrti koncert bio najbolji, a prvi najlošiji.

Foto: ATA images

 

- Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najverniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine pre koncerta - glasi jedan od komentara.

- Sinoć u ponoć je koncert još uvek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vreme bili ili kod kuće ili na putu do kuće. A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspeh i svaka čast na pet rasprodatih arena, ali nije ispalo korektno - glasi drugi komentar.

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

 

- Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu! Svaka čast na ogromnom uspehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako kao što si obećala pre početka turneje da ćeš na svakom koncertu napraviti istu atmosferu i da će svi koncerti bit jednaki, pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvezde već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima. Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte - bio je još jedan komentar ispod objave.

Podsetimo, na četvrtom koncertu, pored Prije na bini su se pojavili i Lepa Brena, Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Saša Matić, dok su prve večeri publiku veselili Aco Pejović i Željko Samardžić.

Treće večeri pevala je Tea Tairović.

BONUS VIDEO: