Утисци Пријиних фанова из Хрватске после одржаних концерата у загребачкој арени увелико се сабирају на душтвеним мрежама.

У жижи коментарисања нашло се све што је српска певачица урадила - од стајлинга, преко избора песама, па све до гостију због којих су неки пак и били незадовољни. Поједини фанови истакли су да је први концерт "убедљиво био најлошији", што сматрају и великом неправдом.

Фанови њене музике жалили су се да се певачица није једнако потрудила за све вечери, и да је четврти концерт био најбољи, а први најлошији.

Фото: АТА имагес

 

- Није баш испало фер према нама који смо купили карте за први концерт. Не желим улазити у избор гостију нити сам ја купила карту због њих, али чињеница је да је први концерт трајао најкраће, а за њега су већином карте купили они највернији који те стварно воле и слушају и то пола године пре концерта - гласи један од коментара.

- Синоћ у поноћ је концерт још увек трајао, а ми који смо били на првом концерту смо већ у то време били или код куће или на путу до куће. А сви смо карту платили једнако. Александра, обожавам ја тебе, не оспоравам да је ово велики успех и свака част на пет распродатих арена, али није испало коректно - гласи други коментар.

Фото: Инстаграм/aleksandraprijovic

 

- Сигурна сам да сте се забавили пуно више него ми на првом концерту! Свака част на огромном успеху, али ниси испоштовала све фанове једнако као што си обећала пре почетка турнеје да ћеш на сваком концерту направити исту атмосферу и да ће сви концерти бит једнаки, притом не говорим о одабиру гостију јер су сви гости били велике звезде већ о трајању концерта и многим другим стварима. Испада да се не исплати ићи на твоје прве концерте - био је још један коментар испод објаве.

Подсетимо, на четвртом концерту, поред Прије на бини су се појавили и Лепа Брена, Јелена Розга, Наташа Беквалац и Саша Матић, док су прве вечери публику веселили Ацо Пејовић и Жељко Самарџић.

Треће вечери певала је Теа Таировић.

БОНУС ВИДЕО: