Od par sastojaka napravite odličan slatkiš od kog će cela kuća mirisati.

Foto: Shutterstock

 

Sastojci:

1 pakovanje lisnatog testa
1-2 veće jabuke
1/2 šoljice šećera
1 kašika cimeta
1 jaje

Foto: Shutterstock

 

Priprema:

1. Lisnato testo isecite na trake debljine oko jednog centimetra. Jabuke oljuštite, isecite na kolutove debljine oko pola centimetra i izvadite sredinu s košticama (to možete da uradite metalnim čepom).

2. U posudi pomešajte cimet i šećer i svaki kolut jabuke uvaljajte u nju. Trake lisnatog testa pažljivo obmotajte oko jabuke. Premažite umućenim jajetom i pospite ostatkom cimeta i šećera.

3. Pecite na 180 stepeni oko 20 minuta.

Stil

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".