Од пар састојака направите одличан слаткиш од ког ће цела кућа мирисати.
Састојци:
1 паковање лиснатог теста
1-2 веће јабуке
1/2 шољице шећера
1 кашика цимета
1 јаје
Припрема:
1. Лиснато тесто исеците на траке дебљине око једног центиметра. Јабуке ољуштите, исеците на колутове дебљине око пола центиметра и извадите средину с коштицама (то можете да урадите металним чепом).
2. У посуди помешајте цимет и шећер и сваки колут јабуке уваљајте у њу. Траке лиснатог теста пажљиво обмотајте око јабуке. Премажите умућеним јајетом и поспите остатком цимета и шећера.
3. Пеците на 180 степени око 20 минута.
Стил
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".