Dve osobe, starosti 39 i 48 godina, poginule su danas u stravičnoj nesreći u nemačkom gradu Hamburgu. Još jedna žena (32) nalazi se u teškom stanju, sa povredama opasnim po život. Kako prenose tamošnji mediji, do nesreće je došlo oko 2.13 časova (po lokalnom vremenu) kada je vozač (48) izgubio kontrolu nad automobilom u krivini, zbog, kako se pretpostavlja, prevelike brzine.

Prema prvim informacijama iz vatrogasne službe, "porše 911" je prešao betonski blok, zatim se zabio u zid bašte, prevrnuo se i završio na krovu. Putnik (39) je izbačen iz vozila, a vozač je ostao priklješten u automobilu. Dve žrtve nesreće preminule su od zadobijenih teških povreda na mestu nesreće. Žena stara 32 godine na zadnjem sedištu zadobila je višestruku traumu i sa teškim povredama prevezena je u bolnicu.

Tročlana ekipa je imala nesreću nakon posete lokalnom baru, dok su hitne službe pronašle tragove droge u olupini "Poršea". Opojna droga je zaplenjena, dok policija istražuje ko je i da li je neko od putnika konzumirao drogu, kao i šta je prethodilo nesreći.

Očevici su pre dolaska Hitne pomoći pokušali da ugase požar na vozilu izazvan udesom. Razgovarali su i sa ženom u vozilu, koja je još uvek bila pri svesti i verovatno joj spasili život. Zbog težine nesreće, hitne službe hamburške vatrogasne službe pokrenule su hitno spasavanje tako što su vozilo postavile na točkove koristeći sekcije merdevina kao poluge.

(Bild)

BONUS VIDEO: