Две особе, старости 39 и 48 година, погинуле су данас у стравичној несрећи у немачком граду Хамбургу. Још једна жена (32) налази се у тешком стању, са повредама опасним по живот. Како преносе тамошњи медији, до несреће је дошло око 2.13 часова (по локалном времену) када је возач (48) изгубио контролу над аутомобилом у кривини, због, како се претпоставља, превелике брзине.

Према првим информацијама из ватрогасне службе, "порше 911" је прешао бетонски блок, затим се забио у зид баште, преврнуо се и завршио на крову. Путник (39) је избачен из возила, а возач је остао прикљештен у аутомобилу. Две жртве несреће преминуле су од задобијених тешких повреда на месту несреће. Жена стара 32 године на задњем седишту задобила је вишеструку трауму и са тешким повредама превезена је у болницу.

Трочлана екипа је имала несрећу након посете локалном бару, док су хитне службе пронашле трагове дроге у олупини "Поршеа". Опојна дрога је заплењена, док полиција истражује ко је и да ли је неко од путника конзумирао дрогу, као и шта је претходило несрећи.

Очевици су пре доласка Хитне помоћи покушали да угасе пожар на возилу изазван удесом. Разговарали су и са женом у возилу, која је још увек била при свести и вероватно јој спасили живот. Због тежине несреће, хитне службе хамбуршке ватрогасне службе покренуле су хитно спасавање тако што су возило поставиле на точкове користећи секције мердевина као полуге.

(Билд)

БОНУС ВИДЕО: