U prazničnim danima, supruga poznatog košarkaša Vlade Divca je poslala moćnu poruku naciji. Vlade i ona su pozirali ispred novogodišnje jelke, a na fotografiji se može videti koliko je njihova ljubav jaka: 

-Sve što nam je potrebno je ljubav - napisala je Ana u svojoj objavi, a komentari su se samo nizali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

Snežana Ana Divac je jednom prilikom govorila o svom odnosu sa mužom i o njihovoj ćerci Petri koju su usvojili: 

- U svemu postoji faktor sudbine, a kada se deca usvajaju vi ih ne birate, oni vama daju dete. Kada smo je ugledali, mi smo nju zavoleli. Imala je šest meseci kada sam je dovela - kazala je Ana Divac.

Petri su u sećanju ostali trenuci života kada su živeli u Americi: 

Na pitanje kada su rekli Petri da je usvojena, Snežana je navela da se seća dana kada je to prvi put spomenula.

- Sećam se jer je kod nas došla žena Amerikanka koja je usvojila dete iz Srbije, ta mala je imala 4-5 godina, a žena je imala i još jedno mlađe dete koje je dojila, pa me je Petra pitala da li sam ja nju dojila. Ja sam rekla tebe nisam, ona me je pitala jesi li Luku i Matiju, ja sam rekla jesam jer sam njih rodila, a tebe nisam. To je bio prvi put da sam to rekla, ona je tada imala 4-5 godina. Kasnije smo joj objašnjavali u odnosu na njena pitanja. Rasla je sa tom činjenicom i informacijom, a druga olakšavajuća okolnost je bila što su najbolji prijatelji Lukini i Matijini bili usvojeni, tako da je to njoj bilo najnormalnije - navela je Ana za "RTS".

BONUS VIDEO: