У празничним данима, супруга познатог кошаркаша Владе Дивца је послала моћну поруку нацији. Владе и она су позирали испред новогодишње јелке, а на фотографији се може видети колико је њихова љубав јака: 

-Све што нам је потребно је љубав - написала је Ана у својој објави, а коментари су се само низали.

Снежана Ана Дивац је једном приликом говорила о свом односу са мужом и о њиховој ћерци Петри коју су усвојили: 

- У свему постоји фактор судбине, а када се деца усвајају ви их не бирате, они вама дају дете. Када смо је угледали, ми смо њу заволели. Имала је шест месеци када сам је довела - казала је Ана Дивац.

Петри су у сећању остали тренуци живота када су живели у Америци: 

На питање када су рекли Петри да је усвојена, Снежана је навела да се сећа дана када је то први пут споменула.

- Сећам се јер је код нас дошла жена Американка која је усвојила дете из Србије, та мала је имала 4-5 година, а жена је имала и још једно млађе дете које је дојила, па ме је Петра питала да ли сам ја њу дојила. Ја сам рекла тебе нисам, она ме је питала јеси ли Луку и Матију, ја сам рекла јесам јер сам њих родила, а тебе нисам. То је био први пут да сам то рекла, она је тада имала 4-5 година. Касније смо јој објашњавали у односу на њена питања. Расла је са том чињеницом и информацијом, а друга олакшавајућа околност је била што су најбољи пријатељи Лукини и Матијини били усвојени, тако да је то њој било најнормалније - навела је Ана за "РТС".

БОНУС ВИДЕО: