Hale Beri važi za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Sa svojih pedeset sedam godina, ona i dalje zrači harizmom i vitalnošćum, a savršenu liniju održava intenzivnim treninzima i zdravom ishranom.

Foto: Printscreen Film "Monster's ball"

 

Iako ima veliku moć transformacije, pa se za potrebe filma "Monster's ball" preobrazila u neuglednu ženu, i za tu ulogu dobila Oskara, njena uloga, ili tačnije uloge u filmu "Cloud Atlas" mnoge je ostavila u neverici. U ovom ostvarenju iz 2012. Hale igra čak šest različitih likova, a jedna od njih je muškarac azijskog porekla. Niko ne bi posumnjao da se ispod jezive maske skriva upravo Beri!

U naučno-fantastičnom filmu, zajedno sa njom igraju i sjajni Tom Henks i Hju Grant, dok njihovi likovi putuju kroz vreme, tačnije kroz 465 godina u budućnost, i u tom periodu igraju različite karaktere koji se navodno reinkarniraju. Gostujući kod DŽeja Lenoa, Hale je otkrila da je morala da provede i do osam sati dnevno u šminkernici, kako bi joj napravili masku, a nesumnjivo je da su uradili sjajan posao. Ona je tada otkrila da kada bi se pojavila na setu niko je ne bi prepoznao.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".