Podsetimo, policija Republike Srpske saopštila je da je zbog ubistva Saše Kulišića uhapsila njegovu suprugu A.K. i njenog, kako se sumnja, ljubavnika, tinejdžera D. L.

Da Saše K. nema policiju je obavestila njegova kuma koja je navela da u porodičnom domu u Doboju nema ni njega, ni njegove supruge A. K., a da je dvoje maloletne dece samo. Porodica i prijatelji pokušavali su i jedno i drugo da dobiju na telefon, ali bezuspešno.

Sašino telo nađeno je juče u šumi u blizini izletišta Preslica kod Doboja, a od njegove supruge nije bilo ni traga ni glasa. Istražitelji su potom došli do frapantnih podataka da je A. K. osumnjičena za brutalno ubistvo svog supruga, a da je njen ljubavnik D. L. navodno, učestvovao u krvavom zločinu.

 

 

Policija i dalje traga za osumnjičenima, a Sašina ćerka iz prvog braka na društvenim mrežama objavila je ko je zapravo osumnjičeni ljubavnik.

- Ovaj monstrum od 19 godina koji je za novac sudelovao u ovakvom monstruoznom ubistvu mog oca! Svaka presuda i kazna je mala! Na takav hinjski i podmukao i kukavički način si to uradio - karma je čudo i Božja pravda se ne može izbeći - napisala je neutešna ćerka ubijenog i objavila fotografije osumnjičenog mladića.

Foto: Društvene mreže

 

Foto: Društvene mreže

 

Nakon ove objave usledila je još jedna, gde je napisala: "Ubica je dečko od 19 godina ili pomoćnik kako god isto je za mene. Isto je i za roditelje jer verovatno nisu ništa bolji, jer sve potiče iz kuće!".

Potom je ćerka objavila i da je za ovakav zločin mala i doživotna kazna za osumnjičene.

- Doživotna nego šta! Sve ispod toga je sramno. Žena koja je na takav način ubila muža sa kojim ima decu, čoveka koji je iz kolibe doveo kod sebe. Žena koja do pre njega nije imala struju i vodu u kući da je uradila ovako nešto. Šta ja treba da očekujem sutra kad je puste? I doživotna robija je ništa za nju - napisala je neutešna ćerka.

Sašino telo je, podsetimo, pronađeno vezano za drvo, usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom, dok je telo bilo doslovno iskasapljeno. Policija je dolaskom na mesto zločina zatekla pse koji su lizali krv ubijenog Kulišića.

Foto: Društvene mreže

 

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena. Kao motiv zločina pominje se koristoljublje i to što je uhapšena žena htela da sakrije preljubu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: