Подсетимо, полиција Републике Српске саопштила је да је због убиства Саше Кулишића ухапсила његову супругу А.К. и њеног, како се сумња, љубавника, тинејџера Д. Л.

Да Саше К. нема полицију је обавестила његова кума која је навела да у породичном дому у Добоју нема ни њега, ни његове супруге А. К., а да је двоје малолетне деце само. Породица и пријатељи покушавали су и једно и друго да добију на телефон, али безуспешно.

Сашино тело нађено је јуче у шуми у близини излетишта Преслица код Добоја, а од његове супруге није било ни трага ни гласа. Истражитељи су потом дошли до фрапантних података да је А. К. осумњичена за брутално убиство свог супруга, а да је њен љубавник Д. Л. наводно, учествовао у крвавом злочину.

 

 

Полиција и даље трага за осумњиченима, а Сашина ћерка из првог брака на друштвеним мрежама објавила је ко је заправо осумњичени љубавник.

- Овај монструм од 19 година који је за новац суделовао у оваквом монструозном убиству мог оца! Свака пресуда и казна је мала! На такав хињски и подмукао и кукавички начин си то урадио - карма је чудо и Божја правда се не може избећи - написала је неутешна ћерка убијеног и објавила фотографије осумњиченог младића.

Фото: Друштвене мреже

 

Фото: Друштвене мреже

 

Након ове објаве уследила је још једна, где је написала: "Убица је дечко од 19 година или помоћник како год исто је за мене. Исто је и за родитеље јер вероватно нису ништа бољи, јер све потиче из куће!".

Потом је ћерка објавила и да је за овакав злочин мала и доживотна казна за осумњичене.

- Доживотна него шта! Све испод тога је срамно. Жена која је на такав начин убила мужа са којим има децу, човека који је из колибе довео код себе. Жена која до пре њега није имала струју и воду у кући да је урадила овако нешто. Шта ја треба да очекујем сутра кад је пусте? И доживотна робија је ништа за њу - написала је неутешна ћерка.

Сашино тело је, подсетимо, пронађено везано за дрво, уста и очи били су му облепљени селотејп траком, док је тело било дословно искасапљено. Полиција је доласком на место злочина затекла псе који су лизали крв убијеног Кулишића.

Фото: Друштвене мреже

 

Начелник ПУ Добој Слободан Радинковић открио је на конференцији за медије да је жртва пре злочина највероватније била омамљена. Као мотив злочина помиње се користољубље и то што је ухапшена жена хтела да сакрије прељубу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: