Napustio nas je 2017. godine, a iza sebe je osim bogatih ostvarenja ostavio i unuke među kojima je Sara Samardžić.  

Sara Samardžić je po zanimanju diplomirani menadžer bezbednosti, u medijske teme je dospela upravo zbog činjenice da joj je deda jedan od najboljih glumaca. Krasi je prirodna lepota, a na fotografijama na Instagramu liči na pravu manekenu. 

 

Tužna strana Sarine priče je prerana smrt njenog oca Dragana koga nikada nije mogla zaboraviti ni oporaviti se, a ni njen deda LJubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina Dragana 2011. godine.

NJenom bolu ni tu nije kraj. Pre nekoliko godina je izgubila majku, a tim povodom je podelila fotografiju sa venčanja svojih roditelja uz komentar da su sada opet tamo negde zajedno.

 

 

 

 

Najosećajnija objava je ipak bila kada je preminuo LJubiša koji je igrao veliku ulogu u njenom životu: 

- Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene "Policajca sa Petlovog brda", jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba - napisala je Sara između ostalog, a potom se oprostila od dede:

- Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio.

(Blic)

BONUS VIDEO: