Напустио нас је 2017. године, а иза себе је осим богатих остварења оставио и унуке међу којима је Сара Самарџић.  

Сара Самарџић је по занимању дипломирани менаџер безбедности, у медијске теме је доспела управо због чињенице да јој је деда један од најбољих глумаца. Краси је природна лепота, а на фотографијама на Инстаграму личи на праву манекену. 

 

Тужна страна Сарине приче је прерана смрт њеног оца Драгана кога никада није могла заборавити ни опоравити се, а ни њен деда Љубиша никада се није опоравио због губитка сина Драгана 2011. године.

Њеном болу ни ту није крај. Пре неколико година је изгубила мајку, а тим поводом је поделила фотографију са венчања својих родитеља уз коментар да су сада опет тамо негде заједно.

 

 

 

 

Најосећајнија објава је ипак била када је преминуо Љубиша који је играо велику улогу у њеном животу: 

- Имала сам среће што сам те познавала 23 године, од кад сам била мала и нисам схватала шта је то бити глумац и бити познат, што сам се дурила кад прилазе непознати људи док шетам са својим дедом, што сам плакала на сцене "Полицајца са Петловог брда", јер како мој деда може да седи са 4 жене, а да ниједна од њих није моја баба - написала је Сара између осталог, а потом се опростила од деде:

- Знам да си тамо горе срећан и да си после толико година опет са својим Гагом. Не брини оставио си нас жене у сигурним рукама, Стефке ће нас пазити овде, он је сад глава куће, а ти и Гага са неба. Деда, а сад адио.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: