Iz tri braka dobila je  i tri sina- Luku, Matiju i Simona,  a sada je proslavila rođendan sina Matije. Porodičnoj proslavi prisustvovali su svi njeni bivši.

Na proslavi sina pojavio se i Jugoslav Karić sa kojim ima sina Simona. Matiju je dobila sa Andrijom Draškovićem. Fotografiju sa proslave je objavio Jugoslav na svom Instagram storiju, a na njoj se primećuje da su svi vrlo bliski. Napisao je:"Familija" iznad fotografije, a društvo im je pravila i ćerka Andrije Draškovića, kao i Karićev brat Simon de Karić.

Foto: Printskrin/Instagram/ jugoslavkaric

 

Na okupljanju nedostaje Predrag Peđa Mijatović, nekadašnji fudbaler s kojim je Elena imala dva sina Luku i Andreu. Na veliku žalost, Andrea je bolovao od cerebralne paralize i pre nekoliko godina je preminuo. Osim Peđe, nedostaje i Luka, sin kog je Elena dobila sa Peđom. 

Uočava se da je Elena ostala u najboljim odnosima sa Jugoslavom, a sada je jasno da je identična situacija i sa Andrijom Draškovićem kojem je stavila ruku na rame, što se može videti na fotografiji s rođendana. Međutim, to nije slučaj sa Peđom Mijatovićem.

Peđa je izjavipo da je brak sa Elenom bio greška: 

- Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, obično se odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično - rekao je Mijatović.

(Informer)

BONUS VIDEO: