Odmah su krenule spekulacije o tome zbog čega je zapravo Ana zatražila odsustvo, a čelnici Grand produkcije ukratko su naveli da pevačica iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima, što je dodatno podgrejalo sumnje s obzirom na to da zvaničnog saopštenja nema.

O promenama je počelo da se šuška čim je stigla vest da je voditeljka Sanja Kužet u drugom stanju. Nagađanja ko bi mogao da je zameni dok je na porodiljskom odsustvu okončao je Saša Popović potvrđujući da je izbor pao na Anu Sević.

Budući da je zvanično saopštenje izostalo, gledaoci su krenuli da spekulišu da nije možda neko duže putovanje, porodična situacija ili možda odlazak na estetsku intervenciju.

Foto: ATA images

 

Izvori bliski folk zvezdi ne žele da otkrivaju o čemu je reč, tek navode da su razlozi Aninog odsustva krajnje privatne prirode i da nisu za javnost, a i njena zamena, Keba, ostao je suzdržan.

- Moja draga koleginica i prijateljica Ana Bekuta neko vreme neće biti tu. Nas dvoje smo kompatibilni po mnogim muzičkim pitanjima, pa je stigao predlog da je zamenim. Biću tu neko vreme i to je to – rekao je Keba za domaće medije.

Foto: ATA images

 

Podsetimo, umesto Sanje Kužet, koja je trenutno na porodiljskom, pomenuto takmičenje vodiće Ana Sević, a u narednoj epizodi koja će se emitovati, umesto Cece pojaviće se Ivana Peters, koleginica iz njenog tima, budući da je Ražnatovićka bila sprečena da dođe zbog prehlade.

(Pink)

BONUS VIDEO: