Одмах су кренуле спекулације о томе због чега је заправо Ана затражила одсуство, а челници Гранд продукције укратко су навели да певачица из оправданих разлога неће присуствовати наредним снимањима, што је додатно подгрејало сумње с обзиром на то да званичног саопштења нема.

О променама је почело да се шушка чим је стигла вест да је водитељка Сања Кужет у другом стању. Нагађања ко би могао да је замени док је на породиљском одсуству окончао је Саша Поповић потврђујући да је избор пао на Ану Севић.

Будући да је званично саопштење изостало, гледаоци су кренули да спекулишу да није можда неко дуже путовање, породична ситуација или можда одлазак на естетску интервенцију.

Фото: АТА имагес

 

Извори блиски фолк звезди не желе да откривају о чему је реч, тек наводе да су разлози Аниног одсуства крајње приватне природе и да нису за јавност, а и њена замена, Кеба, остао је суздржан.

- Моја драга колегиница и пријатељица Ана Бекута неко време неће бити ту. Нас двоје смо компатибилни по многим музичким питањима, па је стигао предлог да је заменим. Бићу ту неко време и то је то – рекао је Кеба за домаће медије.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, уместо Сање Кужет, која је тренутно на породиљском, поменуто такмичење водиће Ана Севић, а у наредној епизоди која ће се емитовати, уместо Цеце појавиће се Ивана Петерс, колегиница из њеног тима, будући да је Ражнатовићка била спречена да дође због прехладе.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: